Als u vragen of opmerkingen over een tip heeft kunt u (meestal) contact opnemen met de tipgever/plaatser.

Om dit te doen moet u eerst naar de betreffende tip toegaan. U heeft dan de mogelijheid om de tipgever een persoonlijk bericht te sturen. In verband met spam zal dit bericht niet naar de tipgever worden gemaild, maar zal in de inbox verschijnen als de tipgever inlogt op Tipjetip.nl. Het sturen van een bericht is simpel: onder de titel van elk bericht staat "Geschreven door: <tipgever>", hierachter staat een envelopje. Als u op de naam of het envelopje klikt gaat u naar een pagina waar u een bericht in kunt typen. Hiervoor moet uw wel ingelogd zijn. Het onderwerp van het bericht zal automatisch de naam van de tip worden, maar deze kunt u ook aanpassen. Daaronder kunt u een bericht met uw opmerking of vraag typen en vervolgens versturen. Als u daarna geen bericht krijgt dat de tip is verzonden, is er niet de goede naam ingevoerd. U kunt hier niks aan doen, de tipgever is waarschijnlijk een beheerder en heeft ter anonimiteit een schuilnaam (alias) ingevoerd.

De enige manier waarop u dat een bericht achter kunt laten is door onderaan de tip een opmerking te plaatsen. Deze opmerkingen zijn voor iedereen leesbaar en er wordt geen bericht gestuurd naar de tipgever. 

U kunt overigens ook een bericht sturen naar een geregistreerde gebruiker door in het "Gebruikersmenu" op "Contact met gebruiker" te klikken. U moet hiervoor wel de geregistreerde naam van de gebruiker weten. In verband met de privacy is het niet mogelijk in een lijst met alle gebruikers te zoeken.